Tässä juttusarjassa esittelemme syyskokouksessa valitut hallituksen jäsenet. Toisena esittelyvuorossa on ensimmäistä vuottaan hallituksessa istuva seuran rahastonhoitaja Tommi Lehtinen.

Kerro hieman itsestäsi ja frisbeegolf-taustasi.

Tommi Lehtinen, 27-vuotias matemaatikko Helsingin Munkkiniemestä. Lajia takana 4 vuotta, joista 2 vuotta myös kilpaillen.Miksi olet valinnut lajiksesi juuri frisbeegolfin?

Sattumalta olen lajin pariin ajautunut, mutta se on kyllä vienyt mennessään. Frisbeegolfissa ehkäpä parasta on se, että siihen voi suhtautua juuri sillä vakavuudella, kuin itse haluaa.

Millainen on frisbeegolfhistoriasi?

Ensikosketus frisbeegolfiin oli joskus 2000-luvun alussa luokkaretkellä ja seuraava heti perään vuonna 2013. Seuraavana kesänä (2014) laji veikin sitten mennessään ja sen jälkeen tieni on ollut aika tavallinen lajin parissa: vuonna 2015 aloin käymään viikkokisoissa ja liityin Disc Golf Vikingsiin. Vuonna 2016 mukaan tulivat myös lisenssikisat. Frisbeegolfiin pyrin edelleen suhtautumaan rennosti ilman suurempia menestys- tai tulospaineita, sillä kilpailu on minulle pieni lisämauste frisbeegolfin harrastamisessa, ei itse tarkoitus.

Mikä on hallitustyössä parasta?

Tähän on paha keltanokkana vielä vastata.

Mitä jäsen voi tehdä seuran toiminnan varmistamiseksi ja kehittämiseksi?

Olla ennen kaikkea aktiivinen! Jollekin se tarkoittaa esimerkiksi talkoilua kivikon radalla, toiselle taas kisojen järjestämistä, kolmannelle aktiivista keskustelua sosiaalisen median puolella. Vapaaehtoisia ei yleensä ole ollut liikaa ;)
Vain murto-osa frisbeegolfin harrastajista kuuluu johonkin seuraan, joten kerrotaan tutuille ja tuntemattomille lajin harrastajille seuratoiminnasta. Viikkaritarrat ja -vaatteet tuovat myös seuralle näkyvyyttä!

Millaisia tavoitteita tai visioita sinulla on vuodelle 2018?

Hallituksen jäsenenä haluan edistää erityisesti seuran kasvua, seuratoiminnan kehittämistä ja yhteistyötä muiden seurojen kanssa. 
Pelaajana haluan kehittyä ottamatta kuitenkaan lajia liian vakavasti. Puttaamaan voisin opetella :)

Mikä tekee sinusta Viikingin?

Lähes yliluonnollinen osumatarkkuus alarautaan

Terveiset nykyisille ja tuleville jäsenille.

Osallistukaa tapahtumiin, opastakaa kokemattomampia, oppikaa kokeneemmilta. Olkaa ylpeitä Viikinkejä!

 

--

Tommin tavoitat sähköpostitse osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Koko hallituksen tavoitat osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tulevat tapahtumat

No events

Yhteistyössä