Ikäviä uutisia. Disc Golf Vikingsien Helsingin Kivikon konttiin on murtauduttu. Todennäköisesti viimeyönä, eli 6.7.–7.7. Maanantain viikkokisojen ja tiistain kello 12 välillä. Saaliikseen vorot veivät ainakin Kivikon radalta löytyneet löytökiekot, joita oli useampi sata vielä odottamassa ilmoitusta omistajalleen. Seuralla ei siis ikävä kyllä ole enää kiekkoja, joita voisimme välittää eteenpäin muutamia yksittäisiä kappaleita lukuunottamatta.

 

Tapahtumasta on tehty rikosilmoitus ja poliisi on käynyt paikalla. Pyydämme kuitenkin tapahtumasta mahdollisesti, jotain tietäviä olemaan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Seuran muovilaatikoita löytyi kontilta kakkosväylän tiille menevän tien varrelta. Muutakin tavaraa voi olla maastoon päätynyt tapahtumien jäljiltä.

 

Olemme alkukesän aikana lähettäneet useita viestejä löydetyistä kiekoista. Jos tiedät saaneesi viestin, eikä kiekkoa ole noudettu, mutta näet sen esimerkiksi myynnisssä jossain, niin ilmoita DGV:n hallitukselle. Pyydämme myös tarkkaavaisuutta myynnissä olevien kiekkojen suhteen ja varmistamaan esimerkiksi kiekon edelliseltä omistajalta, että kiekko ei ole varastettu (kadonnut).

 

Tämä on jälleen ikävä isku vapaaehtoisesti toimivalle seuralle ja heittävälle kiekkokansalle. Moni ei nyt saa omaa kiekkoaan takaisin, vaikka se olisi löytynytkin. Jatkamme kiekkojen käsittelyä kaikesta huolimatta ja uusista löydetyistä kiekoista ilmoitetaan edelleen. Lisäksi suunnittelemme kontin lukitusta uudelleen tulevaisuuden varalle.

Tulevat tapahtumat

No events

Yhteistyössä 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok