Yhdistys kokoontui lauantaina ja saimme tehtyä paljon merkittäviä päätöksiä seuran tulevaisuuteen liittyen. Yhdistyksen säännöt muutettiin käytännöllisempään muotoon, yhdestä kokouksesta kahteen (syys- ja kevätkokous). Lisäksi hallituksen jäsenille määritettiin toimintakausi (2 vuotta). Muita muutoksia oli mm. jäsenen erottaminen sekä yhdistyksen nimenkirjoittajat.

 

Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus. Puheenjohtajaa valittaessa nykyinen pj Sami Hyvönen ilmoitti ettei ole käytettävissä puheenjohtajana, mutta jatkaa mieluusti hallituksen jäsenenä. Pestiin ehdotettiin Juha Kytöä, joka myös valittiin. Muita hallituksen jäseniä valittaessa, edellisten jäsenten lisäksi hallitukseen ilmoitti halukkuutensa Tiina Riekkola joten kokouksessa päästiin myös äänestämään. Tiukan äänestyksen lopputuloksena Vikingsin uudessa hallituksessa on kokoonpano:

Puheenjohtaja: Juha Kytö

Muut hallituksen jäsenet: Sami Hyvönen, Eetu Hartikainen, Jari Luostarinen, Tiina Riekkola

 

Hallitus ja jäsenistö kiittää hallituksessa hyvää työtä tehnyttä Jarno Rantasta.

 

 

Tilaisuudessa myös palkittiin seuran jäseniä vuodelta 2014:

Anu Varpiola - Seuran pelipaita PK150

Anu on tehnyt hyvää työtä seuran kirjanpitäjänä ja rahastonhoitajana.

 

Terhi Moisio - Seuran pelipaita PK150

Terhi on sihteerinä pitänyt paperit järjestyksessä ja ollut valtaisa apu hallitukselle omalla laki- ja yhdistystietämyksellään.

 

Krister Etzell - Lahjakortti

Krister on aina positiivinen ilmestys niin frisbeegolfradalla kuin sen ulkopuolellakin. Kride esitti syksyllä hyvää talkoohenkeä ja on aina esimerkkinä muille, josta hänet jo toistamiseen palkitaan.

 

Virallisten osioiden jälkeen kävimme läpi minkälaisia parannuksia on tulossa Kivikon radalle sekä minkälaisia "karkkeja" on luvassa seuran jäsenille. Kävimme myös läpi pienimuotoisen sääntövisan, jossa päästiin tiukkaankin sananvaihtoon sääntöjen tulkitsemisessa.

 

 

Tulevat tapahtumat

Kivikon viikkokilpailut
ma elo 09 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 16 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 23 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 30 @18:00

Yhteistyössä 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok