Tämän näköinen kaveri täällä kirjoittelee

Päivälleen vuosi sitten, kokoonnuin viiden muun motivoituneen frisbeegolfaajan kanssa kokoustamaan, aiheena frisbeegolfseuran perustaminen. Tavoitteena oli paikata Itä-Helsingin vajaavaista frisbeegolftoimintaa, sillä alueella ei ollut aktiivisesti toimivaa seuraa.

Uusi ja tuntematon on aina pelottavaa ja saimme osaksemme myös paljon kritiikkiä sekä arveluita, kuten:

  • miksi pitäisi perustaa Helsinkiin uusi seura?
  • ei tule toimimaan!
  • ei mitään järkeä

Ja tämä oli vain pieni osa siitä kaikesta...

 

Tänään 22.7.2015 juhlimme Vikingsin 1 -vuotispäivää. Vaikka seura on vieläkin nuori, olemme edenneet valtaisan matkan ja osoittaneet epäilyt vääräksi. Alkuperäisestä 6 jäsenen seurasta on nyt kasvanut 104 jäseninen yhdistys, joka on pian Suomen frisbeegolfseurojen 10 suurimman joukossa.

 

Vuoden toimimisen aikana olemme tehneet paljon:

-SFL:n alaisia kilpailuja, yhteensä jo 5 ja luku kasvaa tällä vuodella vielä ainakin yhdellä

-Muita kilpailuja kymmenittäin, sekä tietysti viikkokisat

-Ohjattuja harjoituksia, niin lihaskuntoa kuin heittotekniikkaa

-Lajiesittelyitä monessa eri paikassa, mm. GoExpo yhdessä SFL kanssa, Reaktori, Gymnaestrada, lukuista nuorisotapahtumat, Pihlajamäki Blues festival etc etc etc

-Jäseniemme kesken tapahtuvia jäsenmatkoja. Olemme jo kahdesti käyneet Järvassa, yhteisiä kisareissuja on monia ja vielä tällekin kesälle mahtuu lyhyt Viron vierailu sekä isompi bussireissu kotimaan radoilla

Toimintamme avulla olemme tavoittaneet paljon uusia harrastajia sekä lajiin tutustujia ja tuoneet heidän seuratoimintaan ja sitä myötä myös tilastoihin mukaan. Tilastot ovat tärkeä osa frisbeegolftoimintaa, sillä kun mm. kaupungin päättäjät tekevät päätöksiä lajin suhteen, katsotaan vain numeroita. Vaikka kävisit joka päivä monta tuntia heittämässä jollakin radalla, se ei näy virkamiehille vaan ainoastaan jos kuulut johonkin SFL:n jäsenseuraan. Jatkamme hyvin alkanutta työtä tuoda lisää ihmisiä lajin pariin sekä tietenkin harrastajien tuomisesta seuran pariin.

 

Kaikesta tästä aktiivisesta toiminnasta saamme kiittää aktiivista jäsenistöä sekä ennenkaikkea aktiivista hallitusta joka on omalla, esimerkillisellä toiminnallaan kannustanut kaikkia osallistumaan yhteiseen tekemiseen.

 

Seura on yhtä kuin sen jäsenet ja henkilökohtaisesti on todettava että tässä seurassa on etuoikeus ja kunnia olla jäsenenä. Kiitos jokaiselle tästä kuluneesta vuodesta ja edessä on vielä monta, mielenkiintoista vuotta, olit sitten vähemmän pelaava jäsen tai aktiivinen harrastaja :)

 

Terveisin,

Juha Kytö

Disc Golf Vikings ry puheenjohtaja

Tulevat tapahtumat

Kivikon viikkokilpailut
ma elo 09 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 16 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 23 @18:00
Kivikon viikkokilpailut
ma elo 30 @18:00

Yhteistyössä 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok