Jäsenesittelyjen kolmannessa osassa kuulemme terveiset yhdeltä seuran monesta naisjäsenestä.

Kuka olet ja mistä tulet?
Tamara Vuotila, kotoisin HelsingistäMillainen on frisbeegolfhistoriasi?
Olen aloittanut tämän mahtavan lajin vajaa vuosi sitten, huhtikuussa 2015 ja hurahdin lajiin ihan täysin, ihmiset ihan oikeasti käyttivät tuota sanaa kun somessa alkoi pyörimään koirajuttujeni lisäksi paljon fribajuttuja, kuvia, ajatuksia ja kaikkea muuta siihen ja seuraan liittyvää. Viime kesänä kävin paljon lähiradallani Kivikossa heittämässä ja loppukesästä se heitto alkoikin jo kulkemaan jotenkuten. Odotan innolla tulevaa kevättä ja kesää!

Mitkä ovat sinun vahvuuksiasi pelaajana?
Olen suhteellisen nopea oppimaan uusia asioita, varsinkin jos motivaatio on näin korkealla mitä se tämän lajin kanssa on, hinku oppia on kova.

Millaiseksi olet kokenut harrastamisen miesvaltaisessa lajissa?
En ole ikinä ajatellut että frisbeegolf on miesvaltainen laji, sitähän se on, mutta minulle sillä ei ole ollut mitään merkitystä. Kaikki fribaihmiset ketä olen tavannut, ovat poikkeuksetta olleet rentoja, mukavia tyyppejä, oli hän sitten mies tai nainen. Tietysti toivoisin naisia lisää lajin pariin, ihan vain sen takia kun se on niin kiva harrastus, meidän seurassa onkin tosi paljon jo mukavia fribatyttöjä ja -naisia!

Mikä on parhain fribamuistosi?
Jostain syystä mieleen tulee viime kesän kisat Sipoossa, Sipoon Susiheitot 2015, keli oli aika kamala, satoi lähes koko kisojen ajan, mutta jotenkin se ei haitannut yhtään kun fiilis oli vaan niin hyvä. Heitot ei varmaan olleet mitään huippuluokkaa, mutta siitä viis, hyvillä mielin lähdin kotiin. Viime kesältä tulee mieleen myös monta fribareissua (seura)kamujen kanssa, se fiilis kun on lämmin kesäpäivä, rentoa ja samanhenkistä porukkaa heittelemässä jossain päin suomea!

Löytyykö sinulta luottokiekkoa, jota et vaihtaisi mistään hinnasta?
Olen vähän aikaa sitten ostanut Latituden Opto Line Jaden ja se oli menoa heti ekasta heitosta, sopii minun käteeni mainiosti. Myös hyvät putterit on kullanarvoisia, pidän erityisesti DD:n Judgesta ja WSD:n Kilvestä. Tosin, juuri vähän aikaa sitten testasin kaverin Innovan XT Coltia ja sellainen taitaa päätyä myös minun bägiin, se tuntui todella hyvältä putterilta!

Mikä on tällä hetkellä lempiratasi ja miksi?
Tällä hetkellä se on Kivikko, varmaan ihan vain sen takia kun sitä on nyt tullut kierrettyä eniten koska se on lähiratani ja onhan se ihan mukava ratakin muutenkin, juuri sopivan haastava aloittelijalle! Ja näkyypä siellä viihtyvän ne lajin konkaritkin..

Millaisia tavoitteita sinulla on vuodelle 2016?
Hirveän kummoisia tavoitteita minulla ei vielä tässä vaiheessa ole, tekniikkaa olisi kiva saada paremmaksi, Kivikko alle plus 10 (en kehtaa luvata enempää tuon suhteen vaikka ehkä mieli tekisi) ja sitten jos pääsisi kiertämään paljon kisoja, PDGA- tai sitten ihan vain viikkokisoja. Yritän myös päästä harjoittelemaan heittoja ja tekniikkaa muutenkin enemmän tänä vuonna kuin vain kiertämällä ratoja. Yritän myös edustaa Viikkareita hyvin, jakaa siitä tietoa ja ehkä saada ihmisiä liittymään tähän huippuseuraan!

Mikä tekee sinusta Viikingin?
Viikkariporukka on asenteeltaan reipas ja positiivinen sakki, meitä luotsaa tosi aktiivinen porukka ja samaistun aika hyvin tähän asenteeseen, ehkä se tekee minusta Viikingin. Yritän olla positiivinen ja toimelias ja puhaltaa hyvää henkeä seuraan omalta osalta.

 

Seuraa Tamaraa somessa:

Blogi

Instagram

Facebook

Tulevat tapahtumat

Yhteistyössä 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok