Disc Golf Vikings käsittelee Helsingin Kivikon radalla löytökiekkolaatikkoon palautuneita kiekkoja. Kiekkoja käsitellään viikkokisakaudella huhtikuun lopulta syyskyyn alkuun. Talvella kiekkoja ei käsitellä aktiivisesti, mutta ne säilötään ja käsitellään viimeistään jälleen keväällä. Talvella kiekkoja käsitellään mahdollisesti vain yksittäisten seuran henkilöiden toimesta.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin liittyen löytökiekkoihin.

 

Miten toimin kun löydän kiekon?

Kun löydät kiekon, yritä palauttaa se mahdollisuuksien mukaan omistajalleen. Otathan yhteyttä kiekon omistajaan kiekossa olevien yhteystietojen avulla. Muistathan siis myös merkata oman kiekkosi nimellä, numerolla ja seuralyhenteellä!

Jos et tavoita omistajaa tai ette saa sovittua toimitusta, niin toimita kiekko radan löytökiekkolaatikkoon. Helsingin Kivikon radalta, väylän yksi läheltä löytyy Viikkareiden kontti ja kontin päädyssä on luukku, johon kiekon voi pudottaa. Viikkarit huolehtivat laatikkoon päätyneiden kiekkojen omistajan tavoittelusta.

 

Mitä luukkuun jätetylle kiekolle tapahtuu? Kuinka kauan kiekkoa säilytetään?

Disc Golf Vikings laittaa kiekossa olevaan puhelinnumeroon tekstiviestin. Tämän jälkeen kiekkoa säilytetään kuun loppuun + kalenterikuukausi, jonka jälkeen kiekko on seuran omaisuutta. Merkkaamattomat ja lunastamattomat kiekot myydään seuran toimesta viikkokisoissa ja rahoilla tuetaan seuran toimintaa. Viikkokisakauden lopussa ja talven aikana löydetyt sekä ilmoitetut kiekot ovat noudettavissa vielä keväällä.

 

Sain viestin löytyneestä kiekosta. Koska sen voi noutaa?

Pääsääntöisesti löytyneet kiekot tulisi noutaa viikko- ym. kisojen ja tapahtumien yhteydessä. Kontin ollessa auki voi toki aina tulla kyselemään kadonnutta kiekkoa. Ilmoita kiekkoa noutaessasi saamasi tekstiviestin sisältö. Värin, mallin, numeron ja viestin saamisen ajankohdan. Näiden tietojen perusteella on helpompi etsiä kiekkoa.

Kesäkaudella varmin ajankohta kiekon noutamiseksi on maanantaisin järjestettävät viikkokisat. Kiekot voi noutaa viikkokisoissa ilmoittautumisen aikana. Viikkokisoja pelataan pääsääntöisesti huhti-syyskuussa. Kellonaika vaihtelee valoisuuden mukaan erityisesti keväällä ja syksyllä, joten tarkista aikataulut seuran foorumeilta.

Kivikossa järjestetään myös muita tapahtumia, jolloin kiekkoja voi kontilta tulla kyselemään. Loka-maaliskuussa kiekkoja ei käsitellä aktiivisest, eikä viestejä välttämättä lähetellä lainkaan. Talven aikana löytyneet kiekot säilytetään kevääseen ja niistä tiedotetaan taas viikkokisakauden alkaessa tai erillisillä viesteillä.

Löytyvien kiekkojen suuren määrän vuoksi, meillä ei valitettavasti ole resursseja postittaa tai sopia noutoa kiekkojen toimittamiseksi.

 

Vieläkö jäi mietityttämään?

Jos edellä lukemastasi huolimatta haluat kysyä vielä lisää löytökiekkotoiminnastamme, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen "sihteeri(a)discgolfvikings.fi". Yksittäisistä kiekoista ei kuitenkaan kannata kyselyä tehdä, koska kaikista haltuumme päätyvistä kiekoista ilmoitamme samalla tavalla SMS-viestillä. Parhaiten varmistat kiekkosi palautumisen, kun lisäät kiekkoihisi oman nimesi ja puhelinnumerosi.

 

 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok