Disc Golf Vikings käsittelee Helsingin Kivikon radalla löytökiekkolaatikkoon palautuneita kiekkoja. Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin liittyen löytäkiekkoihin.

 

Sain viestin löytyneestä kiekosta. Koska sen voi noutaa?

Pääsääntöisesti löytyneet kiekot tulisi noutaa viikko- ym. kisojen ja tapahtumien aikaan. Jos kontti on auki, niin voi tulla kyselemään löytyneen kiekon perään. Ilmoita kiekkoa noutaessasi saamasi tekstiviestin sisältö. Värin, mallin, numeron ja viestin saamisen ajankohdan. Näiden tietojen perusteella on helppompi etsiä kiekkoa.

Kesäkaudella varmin ajankohta kiekon noutamiseksi on maanantaisin järjestettävät viikkokisat. Kiekot voi noutaa viikkokisoissa ilmoittautumisen aikana. Viikkokisoja pelataan pääsääntöisesti huhti-syyskkuussa. Kellonaika vaihtelee valoisuuden mukaan erityisesti keväällä ja syksyllä, joten tarkista aikataulut seuran foorumeilta.

Kivikossa järjestetään myös muita tapahtumia, jolloin kiekkoja voi kontilta tulla kyselemään. Loka-maaliskuussa kiekkoja ei käsitellä, eikä viestejä lähetellä. Talven aikana löytyneet kiekot säilytetään kevääseen ja niistä tiedotetaan taas viikkokisakauden alkaessa.

Löytyvien kiekkojen suuren määrän vuoksi, meillä ei valitettavasti ole resursseja postittaa tai sopia noutoa kiekkojen toimittamiseksi.

Miten toimin kun löydän kiekon?

Kun löydät kiekon, yritä palauttaa se mahdollisuuksien mukaan omistajalleen. Otathan yhteyttä kiekon omistajaan kiekossa olevien yhteystietojen avulla. Muistathan siis myös merkata oman kiekkosi nimellä, numerolla ja seuralyhenteellä!

Jos et tavoita omistajaa tai ette saa sovittua toimitusta, niin toimita kiekko radan löytökiekkolaatikkoon. Helsingin Kivikon radalla, lämmittelyalueen vierestä löytyy Viikkareiden kontti ja kontin päädyssä on luukku, johon kiekon voi pudottaa. Viikkarit huolehtivat laatikkoon päätyneiden kiekkojen omistajan tavoittelusta.

Mitä luukkuun jätetylle kiekolle tapahtuu? Kuinka kauan kiekkoa säilytetään?

Disc Golf Vikings laittaa kiekossa olevaan puhelinnumeroon tekstiviestin. Tämän jälkeen kiekkoa säilytetään kuun loppuun + kalenterikuukausi, jonka jälkeen kiekko on seuran omaisuutta. Merkkaamattomat ja lunastamattomat kiekot myydään seuran toimesta ja rahoilla tuetaan seuran toimintaa. Syyskuussa ilmoitetut kiekot ovat noudettavissa vielä keväällä huhtikuun ajan.

Vieläkö jäi mietityttämään?

Jos edellä lukemastasi huolimatta haluat kysyä vielä lisää löytökiekkotoiminnastamme, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen "hallitus(a)discgolfvikings.fi". Yksittäisistä kiekoista ei kuitenkaan kannata kyselyä tehdä, koska kaikista haltuumme päätyvistä kiekoista ilmoitamme samalla tavalla SMS-viestillä löytölaatikon tyhjennyksen jälkeen. Parhaiten varmistat kiekkosi palautumisen, kun lisäät kiekkoihisi oman nimesi ja puhelinnumerosi.