Haluan järjestää kisat Kivikossa. Mitä minun tulee ottaa huomioon?

Kuka tahansa voi järjestää kisat Kivikon radalla, sillä rata on Helsingin kaupungin. Kisoja varten kannattaa hankkia alueenkäyttölupa, jonka saa Helsingin kaupungin rakennusvirastolta. 

 

Haluaisin talkoilla Kivikon radalla. Keneen voin olla yhteydessä?

Radalla saa vapaasti talkoilla, mutta yhdessä se on kivempaa. Vikings järjestää satunnaisesti talkoita Kivikon radalla ja talkoisiin ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset. Seura yleensä hoitaa tarvittavaa välineistöä talkoita varten sekä tietysti talkooevästä. Talkoista pyritään tiedottamaan hyvin, mutta aina kaikki tieto ei tavoita kaikkia. Hyviä kanavia seurata ovat Disc Golf Vikings ja Kivikon frisbeegolfrata -sivut Facebookissa:
https://www.facebook.com/discgolfvikings
https://www.facebook.com/KivikonFrisbeegolfrata 

 

Sain viestin, että kiekkoni on löytynyt Kivikon radalta. Miten saan löytökiekon kopilta? Entäs viikkokisakauden ulkopuolella?

Kiekkoja voi noutaa Vikingsien tapahtumien yhteydessä. Niissä lähes aina on joku paikalla, jolla on pääsy löytökiekkoihin. Viikkokisakauden ulkopuolella kiekkoja säilytetään pidempään kuin viestissä mainittu aika.

 

Osallistuin viikkokisoihin. Mistä voin nähdä tulokset?

Viikkokisojen tulokset löytyvät Disc Golf Metrix sivuilta:
Discgolfmetrix ja tee haku sanoilla "kivikon viikkokisat"

 

Kuka vastaa Kivikon radan hoidosta? Ruohoa ei leikata mielestäni Kivikossa riittävän usein. Mitä voisin tehdä asian eteen ja keneen voin olla yhteydessä?

Kivikon radanhoito on Helsingin kaupungin vastuulla. Myös Vikings huoltaa rataa talkootöinä. Nurmikonleikkuu on 100% kaupungin asia ja asiasta voi antaa palautetta Helsingin kaupungin puisto-osastolle:
http://www.hel.fi/www/hkr/fi/tama-on-rakennusvirasto/katu-ja-puisto-osasto/ 

 

Haluaisin lahjoittaa seuralle tavaraa/kiekkoja/työkaluja/tms. Keneen voin olla yhteydessä?

Ole yhteydessä seuran sihteeriin, joka ohjaa oikealle taholle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Onko seuralla talvella harjoittelupaikkaa? Miten voin ilmoittautua mukaan? Kuka on yhteyshenkilö?

Toistaiseksi seuralla on 1 puttivuoro, joka on vain seuran jäsenille. Hallivuoroa (jossa voisi heittää pidempääkin heittoa) on selvitelty. Seuran jäsenet saavat näistä lisätietoa esimerkiksi seurafoorumilla. 

 

Haluaisin saada opastusta peliini ja parantaa tekniikkaa. Voinko seuran jäsenenä saada jonkun valmentamaan minua?

Seuramme järjestää ohjattuja harjoituksia jäsenille. Seurassa on myös hyvä henki ja kierrämme paljon yhdessä myös kisojen ja treenien ulkopuolella, jolloin annetaan vinkkejä toisillemme. Jos haluaa henkilökohtaista valmennusta, on seuralla yhteistyökumppaneita jotka tarjoavat alennuksia valmennuksista.

 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok