Disc Golf Vikings ry on aktiivinen frisbeegolfseura Helsingissä. Tavoitteenamme on kehittää lajia ja sen harrastusmahdollisuuksia Helsingin alueella, sekä tuoda lajiin mukaan enemmän harrastajia, varsinkin junioreja sekä naisia. Lisäksi haluamme kehittää lajin kilpailutoimintaa pitämällä eri tasoisia kilpailuja sekä järjestämällä säännöllisesti harjoituksia, niin jäsenillemme kuin lajiin tutustujille.

 

Miksi liittyä?

Liittymällä Disc Golf Vikings ry:n jäseneksi tuet seuran toimintaa. Jäsenmaksu sisältää myös Suomen Frisbeegolfliiton jäsenmaksun ja liittyvä henkilö on automaattisesti myös SFL:n jäsen.
Vaikka olet jo jonkin toisen frisbeegolfseuran jäsen, voit liittyä myös Vikingsin jäseneksi.

Disc Golf Vikings ry sekä yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisia etuja ja alennuksia yhdistyksen jäsenille. Alla on esimerkkejä eduista ja alennuksista, joita yhdistyksen jäsenet voivat halutessaan hyödyntää.

  • Etuoikeus osallistua Vikingsien järjestämiin tapahtumiin kuten:
  • Tekniikkaharjoitukset
  • Treenivuorot sisätiloissa talven aikana
  • Jäsenmatkat kotimaassa sekä ulkomailla
  • Erilaiset kisat ja tapahtumat
  • Virkistäytymispäivät
  • Yhdistyksen sisäiset kilpailut (seuramestaruus, reikäpelikisa yms)

Lisäksi yhteistyökumppaneilta alennuksia heidän palveluihinsa, mm:

Frisbeemarket - http://frisbeemarket.com
nbdg.fi - Väylä parempaan peliin http://nbdg.fi
Powergrip – melko hyvä frisbeekauppa http://powergrip.fi
InnovaStore – http://innovastore.fi

 

Kilpailulisenssit
Frisbeegolfissa kilpaillaan paljon, osa vakavasti ja osa vähemmän vakavasti. Viikkokisoihin pääsee pelailemaan ilman minkäänlaista lisenssiä, mutta suurin osa muista kilpailuista vaatii SFL kilpailulisenssin, joka sisältää myös lajin kattoliiton, PDGA:n jäsenyyden. PDGA-jäsenet saavat kilpailuista ratingia, joka on maailmanlaajuinen pisteytysjärjestelmä.

SFL kilpailulisenssin voi hankkia myös jälkikäteen, mikäli vielä olet epävarma tarvitsetko sellaista.

 

Seuran jäsenmaksujen suuruudet vuonna 2021
Aikuiset 25 €
Juniorit (vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneet) 5 €
SFL kilpailulisenssi, aikuiset 63,5 € / juniorit 33,5 €

 

Kannatusjäsenyys
Kannatusjäseneksi voi liittyä yritys, yhteisö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea seuran toimintaa. Kannatusjäsen ei ole oikeutettu jäsenetuihin, mutta saa yhdistyksen kokoukseen läsnäolo- ja puheoikeuden (ei äänioikeutta).

 

Tietoa ostamisesta
Jäsenyys on voimassa heti kun olet maksanut liittymismaksun. Tämän jälkeen voit liittyä seuran foorumille ja pyytää tunnuksellesi oikeudet liittyä jäsenfoorumille. SFL-jäsenyyden (seurajäsenyyden myötä) ja PDGA-jäsenyyden (SFL kilpailulisenssin myötä) voimaantulo saattaa kestää jonkin aikaa, joten tee tilauksesi ajoissa, jotta lisenssi ehtii ennen mahdollisia kilpailuja.

 

Miten liityn?

1. Suunnista SuomiSportiin tai lue ohjeet ja lisätietoja foorumeilta. HUOM! Juniorit lukekaa ohjeistus foorumilta. Seura hoitaa juniorijäsenten ostot Suomisportissa.

2. Maksa seuran jäsenmaksu ja halutessasi SFL kilpailulisenssi 

3. Liity foorumille ja pyydä jäsenalueelle keskusteluoikeudet: http://discgolfvikings.fi/foorumi - foorumilla käydään paljon keskustelua lajin parissa sekä suunnitellaan seuran yhteisiä harjoituksia, kilpailuja ym.

4. Ole VIIKINKI!

 

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok